6 oktober: Vacaredag 2018 – Jouw spirituele levensweg

Over richting zoeken in je leven en geluk vinden.

Als je tijd neemt om je te bezinnen of te mediteren geeft dat rust, is de ervaring van velen. Maar het verandert je ook. Het maakt je meer open. Voor jezelf en alles wat in je leeft. Voor anderen; je kunt bijvoorbeeld beter zien waar een ander echt behoefte aan heeft. En bovenal voor God, de Eeuwige, of de liefde of hoe je hem/haar/het ook noemt. Deze ervaringen veranderen jou weer en zo gaat het steeds verder. Je gaat meditatief leven.

Op deze dag maken we kennis met de wereld van geestelijk begeleiders of spiritual direction. Er zijn allerlei manieren waarop mensen begeleiding zoeken en vonden. Misschien heb je er zelf ook ervaring mee opgedaan.

Lezing en workshops

Mariska van Beusichem verkent met ons de christelijke kijk op het leven als geestelijke weg. Je kunt al gaande het verhaal ontdekken dat God over je leven vertelt. Geestelijk begeleiders kunnen je daarbij helpen. Aan de hand van korte teksten uit de christelijke spirituele traditie laat ze zien hoe dat in zijn werk ging en gaat.

’s middags zijn er diverse workshops in twee parallelle ronden; u kunt aan twee workshops deelnemen met tussendoor een pauze met koffie en thee)

Programma

10.00 uur Inloop en inschrijving workshops, koffie en thee
10.45 uur Openingsviering
11.00 uur Berichten uit Vacare
11.10 uur Lezing door Mariska van Beusichem
12.15-13.00 uur Lunch
13.00-15.30 uurWorkshops
15.45-16.00 uur Slotviering

Meer info: klik op deze link.

Locatie

Bergkerk, Dr. A. Kuyperlaan 2, Amersfoort

Website

https://www.aanmelder.nl/102367